Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Arrangementen

Bezoeken met kenners

In Herzele zijn er heel wat arrangementen die je verblijf een culturele, culinaire of sportieve toets geven. Graag zetten we er enkele voor jullie op een rij:

 • In Sint-Lievens-Esse ligt de wijngaard van Driesse schuimwijn. Je kan in Sint-Lievens-Houtem de zaak bezoeken, maar ook de wijngaard achter onze deur. Meer info.
 • Toerisme Herzele heeft diverse uitstappen voor je in petto: een rondrit met de bus, molens bezoeken, brouwerijen bezoeken en nog een streepje cultuur in galerij Cammu.
 • Met Gidsen Vlaamse Ardennen maak je een heerlijke wandeling door Herzele, langs de burcht, de molens, de brouwerij etc.
 • Gidsen Vlaamse Ardennen neemt je ook graag mee op daguitstap van Livinus tot Manneke Pis.
 • Doe je graag een uitgebreid bezoek aan een molen, dan nemen Gidsen Vlaamse Ardennen je mee naar de Rosmolen.
 • Gidsen Vlaamse Ardennen heeft ook nog een laatste wandeling in de buurt van “een molenaar, 2 brouwende vrouwen en Manneke Pis”.

Aan u de keuze!

Familieweekend of Groepsvakantie met rust voor iedereen en toch gezellig samen

Familie uitstap voor 2 tot 21 personen – Wat is voor jou het belangrijkste tijdens een weekendje weg? De rust? Het uitzicht? Het bed?

In Eyndevelde denken we dat volgende ingrediënten een minimum zijn om jou te laten genieten:

–          Vlaamse Ardennen, met alle karakteristieken en activiteiten van de streek

–          Uitzicht op de velden

–          Herenboerderij met een modern interieur

Als je in groep weg bent, dan is het belangrijk dat je toch voldoende rust en privacy hebt. Onze vakantiewoningen combineren gezellig samenzijn met je eigen stek. Zo kom je uitgerust terug van een familie-weekendje met herinneringen aan een fijne tijd samen.

We hebben prijzen per persoon opgemaakt, afhankelijk van het aantal personen (en bijgevolg vakantiewoningen). Zo weet u goed voor uw groep met welk budget u rekening dient te houden. De prijzen gelden voor groepen vanaf 10 personen.

Check onze beschikbaarheid of geef me gerust een seintje op 0477/98.39.30 of via welkom@eyndevelde.be.

Tot snel.

Groepen

 • Tot 6 individuele vakantiewoningen, met eigen badkamer, slaapkamers met 2 personen in 1 kamer, ruime living en eetkamer
 • Gemeenschappelijke eetruimte met gevulde bar
 • Groot terras en directe toegang tot de tuin
 • Opgemaakte bedden en handdoeken aanwezig
 • Kinderspullen zoals reisbed, kinderstoel, bestek etc. op aanvraag

Service

U heeft meer plaats in de koffer voor leuke dingen zoals fietsen of goede laarzen, want lakens en handdoeken voorzien we voor u.

Te doen

De Vlaamse Ardennen zijn de streek voor wandelingen, fietsen (sportief en recreatief), maar ook mountainbiken, offroad rijden, paardrijden.

Voor actieve uitdagingen ga je naar The Outsider, entertainment ter plaatse kan via Moodmaker (denk aan Highland Games, Kleiduifschieten, Maak een film in 1 dag).

Beleef de Ronde Van Vlaanderen van dichtbij met Herzele als Dorp van de Ronde.

Wandelweekend met Eyndevelde-wandeling

In aanmaak.

Bierweekend

In aanmaak.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: